Om oss på Vindex AB

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla apsekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person – en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

 

Peter Callerfelt

Rekryterare

+46(0)700 374 000


CFO, seniora/kvalificerade specialister och redovisningschefer
Peter Callerfelt har arbetat som CFO för ett flertal större och medelstora bolag, varav ett börsnoterat. Han har därefter arbetat med rekrytering inom ekonomi i sju år och har genomfört över 200 lyckade rekryteringsuppdrag och interimstillsättningar. Hans kombinerade kunskap har gett honom ett av Stockholms största personliga nätverk med chefer inom ekonomi. Peter har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg.

Kajsa Dahlberg

Rekryterare

+46(0)735 251 270


Redovisningschefer och redovisningsansvariga
Kajsa Dahlberg har tidigare arbetat med revision på EY med fokus på fastighetsbolag och som redovisningsekonom på Einar Mattsson med fokus på fastighet/entreprenad. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet.

Rolf Pettersson

Rekryterare

+46(0)70 340 78 03


Redovisningschefer och redovisningsansvariga
Rolf Pettersson har en bakgrund som Nordisk Shared Service Center Manager och Nordisk ekonomichef på Baxter (läkemedel/medicinteknik). Dessförinnan har han arbetat som ekonomichef, Controller och redovisningsansvarig på industribolag samt även inom bank, revision, IT och hotell.

Melina Nilsson

Rekryterare

+46(0)76 20 999 20


Redovisningsansvariga, lön, bank och försäkring
Melina Nilsson har tidigare arbetat inom den finansiella sektorn där hon bland annat har varit rådgivare på Handelsbanken. Utöver det har hon erfarenhet av arbete inom försäkrings- och fastighetsbranschen. Melina har studerat företagsekonomi på Högskolan i Gävle.

Mikaela Huldt

Rekryterare

+46(0)70 414 50 20


Redovisningschefer, financial controllers och koncernredovisare
Mikaela Huldt har tidigare arbetat med revision på EY med fokus på fastighetssektorn. Hon har även arbetat som Financial Controller på Viasat, Sveriges största distributör av satellit-TV som är en del av MTG-koncernen. Där ansvarade hon för rapportering och redovisning. Mikaela har en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala universitet.

Alexander Butler

Rekryterare

+46(0)70 920 84 92


Head of business control och business controllers
Alexander Butler har tidigare arbetat med automatiseringssystem för redovisning. Han brinner för långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. Alexander är en god personkännare och har ett starkt driv för att hitta rätt person till rätt roll med specifika kvalifikationer. Alexander har studerat både juridik och ekonomi vid Lunds universitet.

Sofia Beijer

Rekryterare

+46(0)70 955 06 57


Redovisningsekonomer och ekonomiassistenter
Sofia Beijer har tidigare erfarenhet av projektledning och redovisning med ekonomi/löneansvar för ett mindre bolag. Kundkontakt har varit genomgående i samtliga av Sofias tidigare roller. Sofia har studerat företagsekonomi vid Uppsala Universitet.

David Gustafsson

Rekryterare

+46(0)73 666 33 22


Junior Business Controllers och redovisningsekonomer
David har sedan han tog civilekonomexamen arbetat med rekrytering på Vindex. Han har bland annat tillsatt seniora controllers och redovisningsekonomer, lönespecialister samt unga talanger inom redovisning och administration. David har studerat och arbetat i både USA och Argentina, innan dess arbetade David med ekonomi och logistik på ett internationellt konsultbolag.

Peter Bergmark

Rekryterare

+46(0)73 521 83 18


Head of Business Control, Business Controllers och koncernredovisare
Peter Bergmark har tolv års erfarenhet som konsult, bland annat inom Arthur Andersen/ BearingPoint med arbete gentemot ekonomiavdelningar med rapporteringssystem, ekonomiprocesser och controlling. Som konsult genom Vindex har han utvecklat koncernkonsolidering och managementrapportering för ett antal större koncerner. Peter har civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Erica Sörling

Rekryterare

+46(0)73 33 81 085


Redovisningsekonomer, ekonomer inom bank och försäkring
Erica Sörling har en bakgrund inom den finansiella sektorn, där hon bland annat har arbetat som rådgivare på Handelsbanken och Danske Bank. Hon har erfarenhet inom bank, försäkring och retail samt har även arbetat som affärssystemskonsult. Erica har en civilekonomexamen från Umeå universitet.

Johanna Stenmark

Rekryterare

+46(0)73 441 44 65


Redovisningschefer och Financial Controllers
Johanna Stenmark har en administrativ bakgrund från Epson där hon har arbetat med ekonomi/logistik/marknad. Tidigare roller har inkluderat försäljning och service. Hon har en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet och har även läst socialpsykologi och sociologi.

Karl Josefsson

Rekryterare

+46(0)73 51 00 970


Ekonomiassistenter och redovisningsekonomer
Karl har tidigare arbetat som Network manager och Member Services på EGN Sverige där han hade kontinuerlig kontakt med Sveriges ledande ekonomichefer. Han brinner för det personliga mötet och är en duktig människokännare och problemlösare. Karl har en kandidatexamen i ekonomi från Högskolan i Gävle.
KONTAKT